Vuokramökki Levi

VARAUSEHDOT

Sveimik Oy noudattaa majoituspalvelusten tilaamisessa ja varaamisessa sekä peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Varaaminen ja maksu

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun ennakkomaksusta (50 % majoitushinnasta). Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun eräpäivään mennessä. Sveimik Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 5 viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus on maksettava kuukautta ennen vuokra-ajan alkua.

 

Peruutukset

Peruutus on tehtävä kirjallisesti Sveimik Oy:lle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin kuukautta ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko vuokra. Muussa tapauksessa veloitetaan ennakkovarausmaksu. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Sveimik Oy:lle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille. Sveimik Oy:llä oikeus perua varaus lisäksi, mikäli varausta koskevaa suorituksia ei makseta eräpäivään mennessä.

 

Avainten luovutus

Avaimen saa vain maksettuja kuitteja vastaan. Asiakas on velvollinen ottamaan yhteyttä mökin huolitsijaan viimeistään edellisenä päivänä, ennen vuokra-ajan alkamista.Tällöin sovitaan avaimen luovuttamisesta. Huolitsija on Firmonte pitopalvelu, Terttu Laru, 040-5866161. Osoite Narikkatie 61, Kittilä. Kadonneesta avaimesta aiheutuneet kaikki kulut on varaaja velvollinen korvaamaan Sveimik Oy:lle.

 

Mökin luovutus

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. ¨

 

Henkilömäärä

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on varauksessa ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö mökin tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

 

Vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot Sveimik Oy:lle.